La nostra carn està certificada com a ecològica, però la millor certificació és que vingueu a visitar-nos, a veure els nostres animals i poder, així, comprar la carn directament. O bé participar d’estades a la casa rural del VERDAGUER o a qualsevol altre activitat i degustacions que fem a LA FONT SOSTENIBLE

activitats la font sostenible

Activitats de natura

Guiatge d’activitats de natura d’observació i identificació de rapinyaires, rastres de fauna salvage, el mon dels bolets i altres temes relacionats amb el medi natural de la Font i el Lluçanès.

Objectiu

L’objectiu d’aquesta sortida és descobrir els valors de màxima biodiversitat del torrent i pantà de Garet i decidir com podem protegir aquest espai. A través d’aquest joc de descoberta coneixerem la flora i la fauna que viu a l’aigua o a prop seu (invertebrats aquàtics, crancs de riu, ocells i vegetació).

Sortida en anglès (adreçat a ESO) 2 h 30 min

This workshop is a great opportunity to learn about our flora and fauna and how to preserve them by putting into practice the student’s orientation skills, their teamwork abilities and their English! In groups, with a map, a compass and a smart phone, students will learn how the Garet Nature Reserve came to be, will experience how they feel about nature and will have lots of fun! Ready to play?

El Verdaguer sheepdog resort

Espai i instal·lacions per practicar el pastoreig i d’altres activitats amb el teu gos. Estades per grups, clínics formatius i camps de millora i perfeccionament de treball amb el gos.

Projecte esquella

Activitats per a escoles i grups de divulgació del mon rural. Pastors, ovelles,llana, gossos i paisatge són els protagonistes d’aquestes activitats vivencials.


imatges acttivitats